Ράvtou – Muριαγkoύ: Ο απiσtεutoς λόγoς πou δεv σuvεργάσtηkαv πotέ μεtά to «Kωvσtαvtivou kαι Ελέvης»!

Για την επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης«, μίλησε η Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός, καλεσμένη στο «Πρωινό» έκανε αποκαλύψεις για την σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω…

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την θεατρική παράσταση Τζάσμιν, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Καλλιρρόη Μυριαγκού. Μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης», είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται.

«Από αυτό το σίριαλ, λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, ποτέ δεν συνεργάστηκα ξανά με κανέναν γιατί ένιωθα ότι θα γίνει χρήση αυτής της επιτυχίας. Το έβλεπα ενοχικά. Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, ξαναβρισκόμαστε μαζί, είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα. Συναντιόμασταν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν κάναμε παρέα. Είναι πολύ ωραίο που μας βλέπει ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια, έχοντας και οι δύο ωριμάσει και έχοντας δουλέψει πολύ σε κάτι… σχεδόν ντοκιμαντέρ. Δεν έχει τη φάρσα του Κωνσταντίνου και Ελένης, είναι σκληρό πράγμα αυτό που συμβαίνει. Είναι ωραίο που είμαστε σε άλλη πίστα και σε άλλη χρονική στιγμή, αλλά με την ίδια επικοινωνία. Είμαστε επάνω στη σκηνή και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη από χιλιόμετρα. Είναι ωραίο. Ήταν δική μου σκέψη και νιώθω ότι σε όλα τα παιδιά από εκεί πέρα τους χρωστάω ότι η μεγάλη επιτυχία δεν μου επέτρεψε θεατρικά να συνεργαστώ ξανά μαζί τους, Θες από κόμπλεξ ότι ο κόσμος θα έλεγε ότι προσπαθώ να εκμεταλλευτώ την επιτυχία και αυτά. Λειτούργησα πολύ ενοχικά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα